Tilpass hjemmet ditt med riktig tapet

Mange e-selskaper tilbyr nå flere leveringsmetoder. Foreløpig er det vanligste levering til et hentested, hvor det er enkelt for deg å hente bestillingen den dagen det passer deg. Leveringsmetoden er ekstremt smertefri, og også den billigste leveringsmetoden.

Du kan også foretrekke å få varene levert til din hjemmeadresse eller til din arbeidsplass. Leveringsformen er noen ganger litt dyrere, men på den annen side er den usedvanlig hensiktsmessig. Den mest prisbevisste leveringsmåten kan ikke motbevises ved å hente varene selv, men den muligheten avhenger av at du befinner deg i kort avstand fra nettselskapets lokasjon.

En rekke internettselskaper lover dag-til-dag frakt på mange av butikkens varer, som er beregnet ut fra at transaksjonen er gjort tidligere enn et gitt tidspunkt, slik at de har utsikter til å kunne få pakken til rederiet før de pakkeansatte får fri.

Flere nettbutikker tilbyr gratis levering, men vanligvis er dette forutsatt at du kjøper for et bestemt beløp. Alternativt kan du velge den mest prisbevisste leveringsformen, som ofte – uansett om du er i nærheten av Fredericia, Smørumnedre eller Ebeltoft – vil være å få fraktselskapet til å bringe produktene til en pakkebutikk.

Bestill til din leilighet eller hus eller ut på jobb

Det er nå spesielt mulig for folk å finne de laveste prisene på flere internettselskaper og dermed har mange nettselskaper blitt presset for å redusere utsalgsprisene på produktene – for gutter og jenter, så vel som for menn og kvinner – til bunnen, og noen ganger til og med garantere gratis levering.

Til tross for dette kan det likevel være fordelaktig å prøve individuelle internettvarehus for tilbud før du fullfører handlen, slik at du er garantert å få den beste prisen.

Du bør bare være forsiktig med at når en butikk annonserer en vare til en salgspris som er uvanlig gunstig, er det noen ganger et rødt flagg for en svindel-e-business. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfattet av en lovbestemmelse som sparer kjøper fra uredelige nettbutikker.

Før folk bestiller i en butikk på nett, bør du sette deg inn i vilkårene deres, men det er nok ikke særlig morsomt.

Alternativet kan derfor være å undersøke om nettforhandleren er e-merket, siden dette skal være en indikator på at netthandelen overholder de offisielle reglene, i tillegg til at netthandleren ofte er under tilsyn av fagfolk som er godt kjent med gjeldende regelverk. Det er en veldig god mulighet til å få assistanse dersom du får problemer som følge av handelen din.

Vi anbefaler at du går gjennom internettselskapets anmeldelser

Trustpilot produserer visse ryddige løsninger for å lære mer om vurderingene til en rekke andre forbrukere, og på grunn av dette anbefales det at du ta en nærmere titt på nettbutikkens vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook gir deg lignende helt utmerkede metoder for å få et innblikk i nettbutikkens kundetilfredshet. I tillegg finnes det til og med nettbutikker hvor det er mulig å lage en vurdering av bestillingsprosessen, som bør brukes på samme måte for å få et innblikk i hvor fornøyde kundene er.

Data om tilbud og internettforhandlere støttes kontinuerlig, men det tas ikke ansvar for endringer som har blitt implementert siden vi sist oppdaterte dataene våre.