Er du klar for jul?

Heldigvis tilbyr en rekke internettselskaper et bredt spekter av forskjellige forsendelsesmetoder. Noe av det mest brukte er foreløpig å få det sendt til en pakkebutikk, slik at du kan hente produktene selv på et tidspunkt du selv velger. Tross alt er alternativet ekstremt enkelt, og vanligvis til og med det billigste alternativet for frakt.

Du kan også foretrekke å velge levering til din private bolig eller til din arbeidsplass. Alternativet er vanligvis litt dyrere, men på den annen side ekstremt nyttig. I de fleste tilfeller vil imidlertid den rimeligste leveringsmetoden være at du henter varene selv, men den muligheten avhenger av at du bor i kort avstand fra nettselskapets adresse.

Muligheten til å levere kan være svært viktig hvis du trenger pakken nå og da, så til det formålet er det veldig viktig å sjekke estimert leveringstid for det aktuelle produktet.

Flere nettbutikker tilbyr dag-til-dag levering av et bredt spekter av produkter, men dette er avhengig av at du bestiller før et bestemt tidspunkt, slik at de trygt kan få tilsendt produktene før lagerarbeiderne rekker av.

Mange kjøper fra e-butikker

Det er virkelig smertefritt for internettbrukere å foreta prissammenligninger på tvers av nettbutikker og av den grunn har utallige nettvarehus blitt tvunget til å senke salgsverdien på spesielt deres beste i test-produkter – for gutter og jenter, så vel som for menn og kvinner – betydelig, og til og med noen ganger tilbyr gratis frakt.

Det kan tross alt vise seg å være lønnsomt å sjekke enkelte nettbutikker for rabattkoder før du handler, slik at du er ufeilbarlig sikker på å anta den beste prisen.

Du må bare passe på at dersom en nettbutikk selger varer til en pris som kan oppleves som ekstremt attraktiv, så kan dette ofte være en egenskap som viser et uærlig nettselskap. Handling med kort er uansett dekket av en ordning som bistår deg som kunde mot uærlige nettbutikker.

Vi anbefaler generelt kortkjøp eller mobilbetaling. Alternativt kan du benytte deg av et avbetalingstilbud som f.eks ViaBill, i den grad du heller vil betale ned regningen over en lengre periode.

Før noen handler i en butikk på nettet, kunne de ideelt sett gjennomgått butikkens vilkår og betingelser, men dette er utvilsomt ikke lenger spennende.

En enkel løsning er å sjekke om nettbutikken er medlem av e-merkeordningen, fordi dette ofte er en indikasjon på at nettforhandleren overholder de danske lovene, i tillegg til å bli inspisert fra tid til kl. tid av fagfolk som har mye kunnskap om dagens forhold. Dette er en god mulighet for hjelpsom service dersom du opplever dilemmaer som følge av din bestilling.

Det kan også hjelpe om kjøper er kjent med det grunnleggende som spiller inn i forbindelse med bestillingen, f.eks. hvilken bytterett nettbutikken opererer med. I den forbindelse er det også viktig at du til enhver tid oppbevarer ordrekvitteringen, slik at du kan bekrefte kjøpet en gang til, enten du handler for en kvinne eller en mann.

Flere og flere handler via nettforhandlere

Trustpilot tilbyr deg flere pålitelige løsninger for å kartlegge ganske mange tidligere kunders observasjoner og dermed er det fornuftig at du studerer nettbutikkens anmeldelser før du legger inn bestillingen din.

Facebook presenterer deg på samme måte for en lang rekke utmerkede metoder for å få et inntrykk av nettbutikkens popularitet. Det finnes en rekke nettselskaper som gir folk mulighet til å publisere en vurdering av bestillingsprosessen, som like gjerne skal brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Denne siden er finansiert av annonseinntekter. Vi har avtaler med en gruppe internettselskaper hvor vi markedsfører butikkenes produkter, og tjener provisjon forutsatt at personen vi videresender kjøper.

Data om tilbud og nettbutikker oppdateres fortløpende, men vi kan ikke holdes ansvarlig for rettelser som er foretatt siden siste oppdatering av nettsidens data.