Vg knivmannen

Opplysninger til VG: Død knivmann tidligere dømt for …

Opplysninger til VG: Død knivmann tidligere dømt for drapsforsøk – VG

9. nov. 2021 — Opplysninger til VG: Død knivmann tidligere dømt for drapsforsøk. Mannen som ble skutt og drept av politiet på Bislett ble i desember i fjor …

Mannen som ble skutt og drept av politiet på Bislett ble i desember i fjor dømt for å ha knivstukket en mann og hugget etter flere andre på Ankerbrua i Oslo i 2019.

Trolig den første som ble forfulgt: – Hadde det vært terror, ville …

Trolig den første som ble forfulgt: – Hadde det vært terror, ville han løpt på meg – VG

9. nov. 2021 — VITNE: Lasse Lukacs (47) ble forfulgt av knivmannen nedover Thereses gate på Bislett i Oslo Foto: Privat og VG-tipser …

Lasse Lukacs hadde levert sønnen på skolen og var på vei hjem, da en mann i bar overkropp med kokkekniv i hånden fulgte etter ham: – Jeg prøvde å ignorere ham, sier 47-åringen til VG.

Knivangrepet på Bislett – VG

Knivangrepet på Bislett

9. nov. 2021 — 08.58 Knivmannen blir skutt. Politiet forsøker å stanse gjerningsmannen for annen gang ved å kjøre på ham. Politiet kjører inn i veggen rett …

Dette vet vi om hendelsen på Bislett

Forsøkt drept av knivmannen i 2019: – Klarte ikke å kjempe …

Forsøkt drept av knivmannen i 2019: – Klarte ikke å kjempe tilbake – VG

9. nov. 2021 — Forsøkt drept av knivmannen i 2019: − Klarte ikke å kjempe tilbake. Lennon Dominguez (40) ble angrepet med kniv på Ankerbrua i 2019.

Lennon Dominguez (40) ble angrepet med kniv på Ankerbrua i 2019. For to måneder siden fikk han beskjed om at gjerningsmannen skulle bytte institusjon.

Her går knivmannen til angrep på politiet – VGTV

Venner av mannen som ble skutt på Bislett: – Uvirkelig – VG

9. nov. 2021 — Bislett-knivmannen ble dømt til tvungent psykisk helsevern i fjor. Bergens Tidende … «Død knivmann», står det. Jeg kjenner det knyter seg …

Venner av mannen som ble skutt og drept av politiet tirsdag, beskriver ham som en omsorgsfull person som var åpen om at han slet med rus. De er i sjokk, og mener det hele burde vært forhindret.

Merket for livet av knivmannen: – Jeg tilgir han – VGTV

Avvæpnet knivmann i Risør – VG

30. apr. 2022 — Kjell Rune Pedersen (56) måtte sammen med brannvesenet avvæpne en naken mann med kniver i Risør lørdag. Politiet var for langt unna til å …

Kjell Rune Pedersen (56) måtte sammen med brannvesenet avvæpne en naken mann med kniver i Risør lørdag. Politiet var for langt unna til å hjelpe.

Venner av mannen som ble skutt på Bislett: – Uvirkelig – VG

Øyenvitner til skuddramaet på Bislett: – Går nesten amok mot politimannen – VG

9. nov. 2021 — Han har en stor kjøkkenkniv i hånden, sier 25-åringen til VG. … eller om det var en forbipasserende som så knivmannen og fikk panikk.

Øyenvitner forteller om et intenst drama som ender med politiskuddene på fortauet: – Vi ble veldig redde. Det var skummelt og ekkelt å se på, sier Jessica Szymanska (24) til VG.

Avvæpnet knivmann i Risør – VG

Knivmann forsøkte å angripe politiker i New York – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Kongressmannen og guvernørkandidaten Lee Zeldin ble forsøkt angrepet av en mann med kniv torsdag. Han kom uskadd fra angrepet.

Keywords: vg knivmannen