Tv2 ansatte

TV 2 – LinkedIn

TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

Ansatte – TV2.no

TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

Om TV 2 – TV2.no

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler …

TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

Kontakter | TV 2 – NTB Kommunikasjon

Kontakter | TV 2

Sider i kategorien «TV 2-journalister». Under vises 71 av totalt 71 sider som befinner seg i denne kategorien. A. Mah-Rukh Ali · Finn H. Andreassen …

Vi er TV 2 Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk. TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Kategori:TV 2-journalister – Wikipedia

Oversikt over antall ansatte i TV 2, TV3 og TVNorge er hentet fra selskapenes informasjonsavdelinger. Tall for TV 2 gjelder TV 2 AS og ikke konsernet.

Antall ansatte i TV 2, TV3 og TVNorge – Medienorge

Antall ansatte i TV 2, TV3 og TVNorge – Medienorge – fakta om norske massemedier – statistikkmeny

10. okt. 2022 — Dagbladet fortalte denne uka om hvordan ansatte i TV 2 mener kanalen systematisk kvitter seg med medarbeidere over en viss alder – ofte kvinner.

medienorge er en informasjonssentral for fakta om norske medier som ble opprettet av Kulturdepartementet i 1994. Formålet med opprettelsen var å gjøre norsk mediestatistikk tilgjengelig via én sentral kilde, og å dokumentere norsk medieutvikling gjennom systematisk innsamling av mediedata. Etter mer enn femten års arbeid sitter medienorge i dag med en omfattende samling informasjon om norsk mediesektor. Informasjonen presenteres både på disse nettsidene, i egne nyhetsbrev og i ulike publikasjoner.

TV 2 – «Johanne» (51) ble oppsagt: – Kvinnediskriminerende

TV2-ansatte er redde. Mange tilsette i TV2 er redde etter at ledelsen i går kunngjorde at 72 årsverk skal fjernes. Av Line Fuglehaug Tirsdag 26.08 2008.

Sju års utdanning, 23 års erfaring. 51-åringen ble oppsagt fra TV 2. Ikke lang nok erfaring eller god nok teknisk kompetanse, hevder kvinnen er grunnen hun har fått.

– TV2-ansatte er redde – P4

– TV2-ansatte er redde

Mange tilsette i TV2 er redde etter at ledelsen i går kunngjorde at 72 årsverk skal fjernes.

Keywords: tv2 ansatte