Landskampen tv2 deltakere

Disse idrettsheltene skal kjempe i ny sesong av «Landskampen

Disse idrettsheltene skal kjempe i ny sesong av «Landskampen» | TV 2

24. jun. 2021 — Årets sesong av «Landskampen» er duket med nye overraskelser. … Svan (59) er TV 2 overbevist om at det nok en gang vil bli en forrykende …

Her er stjernene som er klare for en ny sesong av «Landskampen» på TV 2 i høst! Etter to tidligere sesonger står det 1-1 sammenlagt mellom Norge og Sverige. Nå er vinterheltene fra begge land klare for ny fight.

Disse skal representere Norge i en ny sesong av – Nettavisen

Landskampen, deltakere | Disse skal representere Norge i en ny sesong av «Landskampen»

Deltakerne får testet ferdighetene sine på helt fremmede øvelser. Under middagen er det tid for å oppsummere dagene på Rhodos, og dele høydepunkter. Episoden …

Årets sesong av «Landskampen» er duket med nye overraskelser.

Landskampen | TV 2 Play

18. jun. 2021 — Skidronningen var med som deltaker i fjor. I år går Marit Bjørgen inn i programlederduoen for TV 2-programmet «Landskampen».

Marit Bjørgen blir «Landskampen»-programleder – TV2

Marit Bjørgen blir «Landskampen»-programleder

28. jul. 2021 — Når sendes Landskampen 2021? Landskampen har premiere på TV 2 og TV 2 Play 20. august. Totalt 16 episoder blir sendt utover høsten.

Skidronningen var med som deltaker i fjor. I år går Marit Bjørgen inn i programlederduoen for TV 2-programmet «Landskampen».

Landskampen 2021: Premieredato, deltagere og øvrig …

14. aug. 2020 — «Landskampen» har premiere på TV 2 og TV 2 Sumo fredag 11. september. Årets deltagere: Ingrid Landmark Tandrevold (f.v.), Martin Johnsrud Sundby …

Marit Bjørgen skal forsvare Norge i «Landskampen – Kampanje

Marit Bjørgen skal forsvare Norge i «Landskampen» | Kampanje

23. aug. 2021 — … og Gunde Svan (i midten) med de norske og svenske deltakerne i «Landskampen». … 276.000 av dem så premieren på TV 2 fredag kveld.

Skilegenden er blant de norske stjernene som skal prøve å beseire svenske vinterhelter i årets sesong av «Landskampen» på TV 2.

Landskampen starter med 100.000 færre seere enn fjorårets …

Landskampen starter med 100.000 færre seere enn fjorårets premiere | Kampanje

30. aug. 2021 — Landskampen på TV2 i 2021 foregår på Oscarsborg Festning midt i Oslofjorden nær Drøbak, deltagere og programledere er bla.

Marit Bjørgen klarte ikke å matche Petter Northugs seertall, men reklamekjøper mener TV 2 likevel kan være fornøyd med premieren.

Landskampen» 2021 foregikk i Drøbak, Oscarsborg og Håøya

23. jun. 2021 — Til høsten blir også TV 2s «Landskampen» preget av gamle idrettshelter. … Etter det VG forstår måtte TV 2 gi opp å ha med flere aktive, …

Disse skal kjempe i «Landskampen» – nå med flest gamle …

Disse skal kjempe i «Landskampen» – nå med flest gamle idrettshelter – VG

OSCARSBORG (VG) NRK har hatt megasuksess med «Mesternes mester». Til høsten blir også TV 2s «Landskampen» preget av gamle idrettshelter.

Keywords: landskampen tv2 deltakere