Idrettsforeldre tv2

Idrettsforeldre | TV 2 Play

Humorserie der Henrik Elvestad spiller seks ulike idrettsforeldre, som vi følger både på idrettsarenaen og på privaten.

Idrettsforeldre: Sesong 2 | TV 2 Play

Humorserie der Henrik Elvestad spiller seks ulike idrettsforeldre, som vi følger både på idrettsarenaen og på privaten. Sesong 1, Sesong 2. Sesong 2.

Idrettsforeldre: – En ære å bli parodiert – TV2

Idrettsforeldre: – En ære å bli parodiert

17. des. 2022 — Thomas Felberg synes det er moro at han har en personlighet som gjør at Henrik Elvestad har lyst å sette den på spissen i TV 2-serien …

Thomas Felberg synes det er moro at han har en personlighet som gjør at Henrik Elvestad har lyst å sette den på spissen i TV 2-serien Idrettsforeldre.

Idrettsforeldre – Wikipedia

Idrettsforeldre – Wikipedia

Idrettsforeldre er en norsk humorserie som gikk på TV 2 i 2021. … I serien møter vi syv fiktive personer som alle spilles av Henrik Elvestad. … De har alle barn …

Strøm «Idrettsforeldre» på TV 2 Play | Facebook – Facebook

Idrettsforeldre – Strømme online | TV Guide

I humor-dramaserien «Idrettsforeldre» spiller Henrik Elvestad syv ulike mammaer og pappaer til barn og ungdommer som driver med forskjellige sporter.

Idrettsforeldre – Strømme online – TV-guide

Idrettsforeldre | Apple TV (NO)

Comedy 2021. Available on TV 2 Play. Humorserie der Henrik Elvestad spiller seks ulike idrettsforeldre, som vi følger både på idrettsarenaen og på privaten.

Humorserie der Henrik Elvestad spiller seks ulike idrettsforeldre, som vi følger både på idrettsarenaen og på privaten.

Idrettsforeldre | Apple TV (NO)

Idrettsforeldre (TV Series 2021– ) – IMDb

Idrettsforeldre: With Henrik Elvestad, Ammar Banewais, Caroline Grønbekk, Eirik Førlie. Comedian Henrik Elvestad plays seven different moms and dads to …

Idrettsforeldre: With Henrik Elvestad, Ammar Banewais, Caroline Grønbekk, Eirik Førlie. Comedian Henrik Elvestad plays seven different moms and dads to children and young people who play different sports.

Keywords: idrettsforeldre tv2