Hadia tajik aftenposten

Hadia Tajik – Aftenposten

Aftenposten

Aftenposten gir deg ny innsikt og et raskt nyhetsoverblikk. Vi hjelper deg med å forstå hvorfor ting skjer, og hvordan verden henger sammen.

Hadia Tajik – Aftenposten

Aftenposten

Aftenposten gir deg ny innsikt og et raskt nyhetsoverblikk. Vi hjelper deg med å forstå hvorfor ting skjer, og hvordan verden henger sammen.

Så dekket Stortinget pendlerreiser for Hadia Tajik – Aftenposten

Meldte flytting til foreldrene februar i fjor: Så dekket Stortinget pendlerreiser for Hadia Tajik

1. des. 2022 — Stortinget har til sammen refundert ti pendlerreiser for Hadia Tajik etter hun og familien flyttet inn i den nye Oslo-leiligheten april 2019.

Hun bor i sin egen leilighet i Oslo med ektemann og barn. Likevel dekker Stortinget pendlerreiser for Hadia Tajik når hun reiser til foreldrene i Sandnes.

Spekulativt og feilaktig om Aftenpostens Tajik-dekning

13. des. 2022 — De skrev at Aftenposten har flyttet ledelsen av saker om Hadia Tajik til en annen avdeling enn graveavdelingen. Bakgrunnen er hensyn til Tajiks …

Hege Ulstein trekker slutninger det ikke finnes grunnlag for i en spekulativ og feilaktig kommentar i Dagsavisen 13. desember.

Stortinget om Hadia Tajiks pendlerbolig: Vi burde sjekket …

Stortinget om Hadia Tajiks pendlerbolig: Vi burde sjekket nærmere

21. feb. 2022 — Aftenposten har spurt Hadia Tajik om hun vil kommentere PSTs uttalelse om at de ikke rådet henne til å flytte inn i en pendlerbolig. Hun har …

Stortingets direktør kan ikke si om Ap-nestlederen fikk pendlerbolig i tråd med reglene.

Hadia Tajik svarer Aftenposten: En sak på feil premisser

22. feb. 2022 — Aftenposten skrev denne uken en artikkel om at Hadia Tajik (Ap) i 2019 fikk tildelt pendlerbolig samtidig som hun eide en leilighet på …

Tre feil er helt sentrale.

Uredelig av Aftenposten

6. des. 2022 — I sin nettutgave skrev de: «Meldte flytting til foreldrene i februar i fjor: Så dekket Stortinget pendlerreiser for Hadia Tajik.

Uredelig av Aftenposten.

Skuffende og feilaktig fra Trine Eilertsen om Aftenpostens …

Skuffende og feilaktig fra Trine Eilertsen om Aftenpostens Tajik-dekning

16. des. 2022 — Men Hadia Tajik sier til Medier 24 at Eilertsen overfor henne har informert om at «forhold rundt gravesjefen i Aftenposten har fått …

Sjefredaktør Trine Eilertsens svar på min kritikk av Aftenposten er mer egnet til å tåkelegge enn til å belyse Aftenpostens erkjente feil i denne saken.

Aftenpostens journalistikk om Hadia Tajik kan … – Dagsavisen

Aftenpostens journalistikk om Hadia Tajik kan fint kalles en presseskandale – Dagsavisen

13. des. 2022 — Aftenpostens gravesjef Tonje Egedius er erklært inhabil i all dekning av Hadia Tajik (Ap). Årsaken er at mannen til Egedius, sportskommentator …

Aftenpostens gravesjef er erklært inhabil i all journalistikk om Hadia Tajik. Men avisen lar være å informere leserne sine om det.

Aftenpostens journalistikk om Hadia Tajik kan fint … – Medier24

Aftenpostens journalistikk om Hadia Tajik kan fint kalles en presseskandale

13. des. 2022 — Aftenpostens gravesjef er erklært inhabil i all journalistikk om Hadia Tajik. Men avisen lar være å informere leserne sine om det.

«Aftenpostens gravesjef er erklært inhabil i all journalistikk om Hadia Tajik. Men avisen lar være å informere leserne sine om det.», skriver Hege Ulstein.

Keywords: hadia tajik aftenposten, aftenposten hadia tajik